Intex 28001 vízforgatóról működtethető automata medence porszívó

Intex 28001 vízforgatóról működtethető automata medence porszívó

28 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Intex 28001 vízforgatóról működtethető automata medence porszívó

Hivatalos magyarországi forgalmazótól, gyártói garanciával!

28 990 Ft
+ 2 090 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
toparuk.hu
Termékleírás
Olyan önjáró medence porszívó, ami nem szívással gyűjti össze a medence alján lerakodott koszt vagy szennyeződést, hanem a venturi hatás elvén.

A megfelelő teljesítményű vízforgatóhoz (minimum 6 m3/h kapacitás - kisebb teljesítménnyel nem üzemel, az ideális felhasználói élményt a minimum 6 m3/h órás teljesítmény nyújtja) és a medence beömlő ágába kell csatlakoztatni.
A venturi hatás (nyomáscsökkenés) következtében eltünteti (készülékben lévő gyűjtő zsákba gyűjti) a szennyeződéseket a medence aljáról.
7,5 m hosszú gégecsővel csomagolva.
Épített medencéhez nem használható, s csak a medence alját tisztítja!

Ajánlott medencék: nagyobb méretű Intex puhafalú és csővázas medencék 457 cm-s átmérőtől, illetve ovális medencék 650 cm-s hossztól.
A termék csatlakozása az Intex medencékhez van kialakítva!

Fontos tudnivalók:
- Mielőtt csatlakoztatná a tisztítóberendezést a medencéhez előtte a gégecsöveket légteleníteni kell! A befúvó ágon keresztül a levegő könnyedén kiszorítható a gégecsőből.
- Csak a víz alatt lehet a légtelenített gégecsövet csatlakoztatni!
- Csak a medence belső befúvókájához (visszatérő ághoz) lehet csatlakoztatn a tisztító eszköz gégecsöveit! (medencén kívül nem csatlakoztatható!)
- Csak földfeletti puhafalú vagy csővázas, fóliás medencéhez használható, amelynek mélysége maximum 132 cm!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.